perjantai 20. elokuuta 2010

Pitkän tauon jälkeen

Moi taas!

Kesä on hurahtanut ohi valtavalla tohinalla ja blogi on ollut hiljaiselossa aivan liian kauan
. Nyt on siis aika tarttua härkää sarvista ja päivitellä kissaperheen kuulumisia.

Pennuthan ovat siis jo 13-viikkoisia. Kaksi muutti uusiin koteihin jo n. viikko sitten ja jäljellä ovat enää herrat 1 ja 4, joka on jo saanut nimekseen Gustaf. Herra 3 sai nimekseen Jaffa ja muutti isänsä luokse. Kotiutuminen on kuulemma mennyt loistavasti.

Herra 3 eli Jaffa


Jaffa


Jaffa uudessa kodissaan isänsä kanssa


Herra 2 lähti uuteen kotiin myös ja jouduin pari kyyneltä tirauttamaan lähdön takia, sillä siitä pienestä rohkeasta pennusta oli ehtinyt tulla kovin rakas ja tärkeä minulle ja jos jonkun pennun olisin itse pitänyt olisi se ehdottomasti ollut juuri herra 2, joka on nyt saanut nimekseen Blacki, eli suomalaisittain Pläki.


Yoda-kissa herra 2


Blacki


Ei enää nimetön herra Blacki


Herra 4 muuttaa uuteen kotiin kunhan sen perhe palaa lomamatkalta ja herra ykkösen varaus valitettavasti peruuntui joten lapsi on tällä hetkellä koditon.


Herra 4 eli Gustaf


Gustaf



Herra 1


Herra 1


Pennut ovat olleet todella kaikkiruokaisia ja kasvaneet hyvin. Ne ovat saaneet madotukset 6 ja 8-viikkoisina Mirrixillä ja 10-viikkoisina Axilurilla. Kävimme kissaperheen kanssa rokotuksilla kun pennut olivat 11-viikkoisia. Kaikki meni hyvin eivätkä pennut melkein huomanneet koko rokotuksia kun mukava eläinlääkäritäti lahjoi ne nappuloilla puolelleen. Kaikki saivat terveen paperit ja kaikki ovat poikia kuten olin arvellutkin.


Gustaf ja herra 1


Hutipissoja olen muistaakseni siivonnut neljästi silloin kun pennut vasta opettelivat laatikon käyttöä, mikä on mielestäni aivan mahtava saldo pennuilta! Pentue on muutenkin ollut todella helppohoitoinen siihen nähden mitä etukäteen kuvittelin. Viuhti on ollut aivan mahtava emo ja se imettää vieläkin kahta kotona olevaa pentua. Se ei kuitenkaan itkenyt pois vietyjen pentujen perään, joten luovutusajankohtana 12-viikkoa lienee hyvä niin pennun kuin emonkin kannalta. Viuhti on voinut todella hyvin koko pentuajan, mutta nyt olen huomaavinani pientä massan keräämistä. Ruokahalua Viuhtilla riittää, joten Viuhtin syömisiä pitää alkaa nyt hiukan tarkkailla Urhon syömisten lisäksi, tai minulla on kaksi 10-kiloista kissaa ennen kuin huomaankaan. Varsinkin sitten kun Viuhtikin on leikattu viimeisten pentujen lähdettyä uusiin koteihinsa.

Ihana herra 1


Jos blogia eksyy lukemaan kissanpentua etsiviä, niin vapaana oleva herra 1 on sosiaalistunut niin ihmisiin, koiraan kuin muihin kissoihin. Madotuskertoja on se aiemmin mainittu 3 ja rokotuksissakin on kertaalleen käyty. Herra 1 on todella ihmisläheinen kehruukone ja sen luonne muistuttaa hyvin paljon emonsa luonnetta. Pentu on rohkea ja se on saanut kasvaa luovutusikäiseksi sisarustensa ja emonsa hellässä hoivassa ja on nyt valmis maailmalle. Lisätietoja saa sähköpostilla kysymällä, osoite on anninenni(at)gmail.com



Koditon lapsi


Tämä kuva sopisi mainiosti postikortiksi, eikö vain?


Ps. Sain sähköpostiini ilmoituksen, että blogini on lisätty nettikauppa Hullupulun lemmikkiblogit -osioon. Haluaisinkin nyt tietää, että onko joku lukijoista kentien suositellut blogia lisättäväksi sinne? Olen hyvin otettu lisäyksestä, sillä kissablogeja sieltä löytyy Vipellyksen lisäksi ainoastaan neljä. Nettikauppa itsessään vaikuttaa oikein kivalta ja hinnoiltaan kohtuulliselta, mutta itse en ole sieltä vielä tilannut mitään. Valikoima on vielä aika pieni, mutta jos oikein ymmärsin on tuotteita vielä tulossa lisää. Käykäähän tutustumassa. Klik!

5 kommenttia:

  1. töpöhäntä herra 1 <3 :> kiva kun tulette huomenna käymään :D

    VastaaPoista
  2. oijoi kun kaikki nuista pennuista on kasvaneet paljon :), meillä Jaffa näyttää tosi pikkuruiselta kun Masa on niin kröhöm.. roteva :D
    ja toivottavasti herra 1 löytää hyvän kodin pian!
    terkuin Miia, Masanen ja Jaffa

    VastaaPoista
  3. "Anonyymi"
    Joo pian nähdään!:)

    Miia
    Mun mielestä Jaffa taas näyttää tosi isolta noissa ikkunalautakuvissa.:D Ihan kun se ois kasvanu jo kauheen isoksi!

    VastaaPoista
  4. hehe joo kun otin ne jotenkin oudosta kulmasta ja masanen on maastoutunut lätyskä niissä :D

    VastaaPoista
  5. wow your cats are soooo pretty <3

    want to follow each other? i will defiently follow back

    my blog:
    http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista!:)