tiistai 25. toukokuuta 2010

Nälkäisiä kissavauvoja

Pennut ovat nyt viiden päivän ikäisiä. Ne ovat tulleet selvästi vilkkaammiksi ja aktiivisemmiksi ja kasvaneet hirveästi! Mielenkiinnolla odotan, että milloin silmät rupeavat aukeamaan.

Painot tältä illalta:
223
240
236
248

Viuhti vaikuttaa viimein hyväksyneen paikan vauvoillensa. Se ei ole sama laatikko jossa pennut syntyivät, vaan tyhjensin sängynaluslaatikon ja laitoin sinne ohuen pyyhkeen pohjalle. Se näyttää kelpaavan ja siellä on vietetty nyt vuorokausi.


Uusi koti


Olemme nyt ruvenneet käsittelemään pentuja hiukan enemmän pelkän satunnaisen silittelyn ja punnitustuokioiden lisäksi. Välillä näyttää, että pennut jopa tykkäisivät rapsutuksista. Pentujen sosiaalistaminen pienestä pitäen on tärkeää, että niistä kasvaisi ihmisistä välittäviä ja rohkeita kissoja. Jos pennut elävät vain emonsa huolenpidossa, eivät ne totu ihmisen kosketukseen eikä niistä tule niin sylissä viihtyviä kissoja. Tärkeintä pentujen sosiaalistaminen on ennen kuin ne ovat seitsemän viikon ikäisiä.


Ihana kissaemomme


Koko perhe



Sitten muita kuulumisia. Pääsykokeet ovat nyt ohi ja meillä molemmilla meni oikein hyvin. Haimme siis mieheni kanssa Metropolian ammattikorkeakouluun pop/jazzmusiikin koulutusohjelmaan musiikkipedagogi- ja muusikkolinjoille, minä pääinstumenttina altto- ja mieheni tenorisaksofoni. Kuuden viikon päästä saamme tietää, että tärppäsikö. Silloin kuuden viikon päästä olemme myös molemmat Imatra Big Band -kurssilla. Kurssi on 3.-9.7. ja tarvitsemme jonkun hoitamaan kissojamme. Halukkaat kissanhoitajat ilmoittautukaa kommenttiboxissa!;)



Mukavaa loppuviikkoa Vipellyksen lukijoille!


Ps. Huomasin eilen, että Herra ykköselle on ilmestynyt pienenpieni valkoinen laikku rintaan! Neiti musta näyttäisi vielä olevan täysin musta, saa nähdä että jääkö se sellaiseksi.


Edit. Vielä aamupainot perjantailta:

242
256
256
260

Mustat pennut eli pennut 1 ja 2 ovat jo tuplanneet painonsa syntymästä! Pentu 4 on vain neljän gramman päässä tuplapainosta ja suurimpana syntyneellä kolmosella onkin vielä vähän pidempi matka, 24 grammaa. Kauheaa tahtia vauvat kasvavat!

2 kommenttia:

  1. Ihania pentuja! Vastasin kysymyksiisi sähköpostiisi. Katsoitko millaisia kissoja meiltä löytyy, niitä on kaikkiaan kuusi. ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia vastauksestasi! Ihania kissoja teiltä löytyykin.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista!:)