tiistai 6. huhtikuuta 2010

Punertaa, punertaa!

Nisäuutisia!

Viuhtin nisät ovat aivan selvästi ruvenneet punoittamaan ja turpoamaan viime torstaista lähtien, eli kaksi viikkoa astutuksen jälkeen.

Tässä siis tämänhetkinen tilanne. Kuvassa nisä näyttää hieman todellista vaaleammalta.


Ja tämä kuva on otettu n. viikko sitten. Nisä on vielä normaalitilassa.


Ero on huomattava! Viuhti siis on tiineenä tai ainakin valeraskaana. Toivottavasti siellä massussa olisi niitä pentuja. Kissat ovat valitettavasti kovin taitavia "huijaamaan" eikä raskautta voi tietää varmaksi ellei käy ultrassa (tarpeetonta minun mielestäni).
Netistä löytämäni raskauskalenteri sanoo, että huomisesta eteenpäin Viuhtilla voi ilmetä aamupahoinvointia ja oksentelua. Saa nähdä kuinka käy. Käyttäytyminen on mielestäni muuttunut sen verran, että iltaisin Viuhti tahtoo kauheasti saalistaa ja hyökkäilee aivan kaiken kimppuun. En tosin tiedä johtuuko se tiineydestä vai onko se vain sattumaa.

Meilläkin on nyt siis oma Furminator, eli irtokarvanpoistaja, kuten aikasemmin vihjasinkin. Aluksi en oikein saanut sitä toimimaan, mutta kun mieheni sisko kertoi kuinka käyttää sellaista omaan kissaansa, alkoi meidänkin mirreistä karvatuppoja irrota. Pitkillä vedoilla melko paljon painaen keskittyen yhteen alueeseen kerrallaan karva lähti parhaiten. Kuviatodisteita ei nyt ole, mutta joka vedolla siis lähti ihan kiitettävä tuppo karvaa normaalin karstalla harjatessa lähtevään pariin karvaan verrattuna.

Nyt nukkumaan, huomenna täytyy jaksaa soittaa saksofonia koko päivä. Lupasin postauksen raakaruokinnasta ja se tulee näillä näkymin torstaina, kun silloin minulla on mukavasti vapaa-aikaa. Eli ylihuomiseen! Ja jättäkäähän kommentteja! Tiedän, että teitä lukijoita on ainakin kourallinen.;)

2 kommenttia:

  1. Moikka!
    Tänään satuin sattumalta taas lukemaan tänne ja oho!
    Tosi hienoa jos Viuhti on "paksuna" :)
    Terkuin Miia

    VastaaPoista
  2. Laitoin sulle sähköpostia kanssa, onkos se tullut perille?:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentoinnista!:)